Felipe Melo Galatasaray'ı sildi

Felipe Melo Galatasaray'ı sildi

Sosyal paylaşım sitelerinden Galatasaray'ın tüm hesaplarını takipten çıkaran Felipe Melo "Galatasaray hesaplarını takip etmeyi bıraktım çünkü onlar beni takip etmeyi bıraktı" dedi.

Transferin son günlerinde Galatasaray’dan ayılarak İtalya Serie A ekibi Inter’e transfer olan Felipe Melo, Türkçe açıklama yaptı. Brezilyalı futbolcu, sosyal medya hesaplarında Galatasaray’a dair hesapları unfollow (takibi bırakma) ettiğini Twitter’dan duyurdu.

Melo’nun açıklaması şöyle;

"Galatasaray taraftarına kısa bir mesaji iletmek istiyorum. Galatasaray taraftarı ve takımını kalbimde taşıyorum. Sosyal medyada Galatasaray hesaplarını takip etmeyi bıraktım çünkü onlar beni takip etmeyi bıraktı. Galatasaray için birçok şeyi başardığımı biliyorum ve kulüpten ayrılsam da daha iyi bir şekilde davranmalarını beklerdim. Eminim ki yakın bir zamanda tekrardan sosyal medya arkadaşı olacağız"

MELO'NUN FENERBAHÇE GÖNDERMESİ

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN