Evren var, Ahmet Dursun var ama bir hocaları yok!

Evren var, Ahmet Dursun var ama bir hocaları yok!

İstanbul 2. Amatör Lig'de yer alan, kadrosunda Evren Turhan ve Ahmet Dursun gibi iki yıldızı barındıran Büyükderespor, sözleşmeli antrenörü olmadığı için kazandığı maçı hükmen kaybetti.

[Karar]

EFKAN BUCAK

Kadrosunda Türk futbolunun iki yıldızı, Evren Turhan ve Ahmet Dursun'u bulunduran İstanbul 2. Amatör Lig ekibi Büyükderespor TFF'den gelen kararla şok oldu: Sezon başından bu yana bir antrenörle sözleşme imzalamayan ve yönetici Mümtaz Deniz yönetiminde maçlara çıkan Sarıyer ekibi, TFF'nin tanıdığı süre içinde herhangi bir antrenörle anlaşmadığı için geçen hafta 5-2 kazandığı Beylikdüzü 2011 maçında hükmen 3-0 yenik sayıldı. Kırmızı-Lacivertliler hafta sonuna kadar bir antrenörle sözleşme imzalamazsa ligden ihraç edilecek.

16-05/05/28krsp23kadro.jpg

Büyükderespor Yöneticisi Mümtaz Deniz, TFF'nin teknik direktör konusunda kendilerine herhangi bir uyarı tebliğ etmediğini ifade etti. Takımın tecrübeli oyuncularından, aynı zamanda Madenspor Başkanı Ali Rıza Zaman ise "TFF'nin işlerine akıl sır ermiyor, ne yapmak istediklerini anlamak güç. Zaten takımı zar zor topluyoruz. Biz amatör bir kulübüz, gençlere spor yaptırıyoruz. İhraç edilme tehlikemiz varmış. Niye? Bu takımın futbolcuları boşa düşse elinize ne geçecek? Her yaştan futbolcumuz her hafta düzenli gelip maça çıkıyor. Bırakın bu insanlar spor yapsınlar" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN