Ergin Ataman: Göksenin Köksal tüm sporcu gençlere örnek bir oyuncumdur

Ergin Ataman: Göksenin Köksal tüm sporcu gençlere örnek bir oyuncumdur

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, dün oynanan ve Fenerbahçe’nin ev sahipliği yaptığı derbi mücadelesinde hakemlerin Göksenin Köksal’a çaldığı teknik faul sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, dün oynanan ve Fenerbahçe’nin ev sahipliği yaptığı derbi mücadelesinde hakemlerin Göksenin Köksal’a çaldığı teknik faul düdüğüyle ilgili Instagram hesabından bir açıklamada bulundu.

'Gençlerimize sahip çıkalım'

Göksenin Köksal, efendi kişiliği, savaşçı ve mücadeleci oyun tarzıyla formanın hakkını vermeye çalışan tüm sporcu gençlere örnek bir oyuncumdur. Fenerbahçe derbisinde de aynı yürekli mücadeleyi ortaya koyan Göksenin, attığı bir basket sonrası Abdi İpekçi veya diğer salonlarda yaptığı gibi eliyle üç işareti yapmıştır. Bir sporcunun çoşkusundan fazlası olmayan bu hareketi farklı bir şekilde yansıtmak vicdansızlık ve sorumsuzluktur. Milli değerlerimize ve gençlerimize sahip çıkalım.

16-02/28/ekran-resmi-2016-02-28-142336-1456663880.pngErgin Ataman'dan Göksenin Köksal mesajı / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN