Ne arsa ne konut! Parası olan buna yatırım yapıyor, cebini parayla dolduruyor

Ne arsa ne konut! Parası olan buna yatırım yapıyor, cebini parayla dolduruyor

Elinde bulunan parayı değerlendirmek için farklı yollar demeyen vatandaşlar bu kez ne arsa ne de konut yatırımını tercih ediyor. Ona yatırım yapan parasını değerlendiriyor son zamanların en çok tercih edileni oluyor. İşte tüm detaylar…

Türkiye'de artan fiyatların ardı arkası kesilmezken tapu daireleri de bir an olsun boş kalmıyor. Yıldırım denildiğinde vatandaşlar ilk olarak konut ve arsaya yönelirken gayrimenkule yatırım yaparak parasını değerlendirmek isteyenlere yeni ipuçları da gelmeye devam ediyor. Bu kez ne ev ne de arsa tercih edilecek. İşte tüm detaylar…

EV VE ARSA DÖNEMİ KAPANIYOR

Merkez Bankası tarafından yapılan açıklama doğrultusunda ticari gayrimenkul fiyat endeksi verileri ile birlikte ticari gayrimenkullerin 2024 yılının ikinci çeyreğinde Türkiye genelinde bir önceki çeyreğe göre %7,3 oranında artış gösterdi.

Yatırımlık Dükkan Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

İstanbul ve Ankara başta olmak üzere gayrimenkullerin metrekare fiyatlarındaki ciddi artış dikkat çekerken kiracılar da bu durumdan dert yakınıyor. Ev sahipleri cebini doldururken kiracılarda uygun fiyatlı daireleri aramaya devam ediyor. Son zamanlarda elinde parası bulunanlar arsa ya da konut almak yerine iş yeri veya dükkan almayı tercih ediyor. İş yeri ve dükkan satın almanın uzun vadede daha karlı Bir yatırım olduğu belirtilirken aynı zamanda düzenli kira getirisi sağladı da aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN