İşte güncel dolar fiyatları! Euro yükseldi, doların eli kulağında... 11 Eylül Çarşamba döviz kurlarında son durum

İşte güncel dolar fiyatları! Euro yükseldi, doların eli kulağında... 11 Eylül Çarşamba döviz kurlarında son durum

Euro yükseldi, doların ise eli kulağında! 11 Eylül Çarşamba döviz kurunda son durum ne? İşte güncel dolar fiyatları...

Dolar fiyatlarındaki dalgalanmalar, özellikle yıl sonuna yaklaştıkça yatırımcıların ilgi odağında kalmaya devam ediyor. Uzmanlar, dolar kurunda yükseliş beklentilerinin etkisiyle piyasaların dikkatle takip edildiğini belirtiyor. Dolar kuru son dönemde 34 TL seviyelerinde yatay bir seyir izlerken, inişli çıkışlı hareketler yatırımcıların temkinli davranmasına neden oluyor. Hafta sonunda bankalar arası piyasalarda gözlemlenen hafif düşüşün ardından, dolar yeni haftaya 34 TL seviyesinin üzerinde başladı. Haftanın ilerleyen günlerinde de benzer bir tablo devam ederken, piyasalardaki son gelişmeler yakından izleniyor. Peki, 11 Eylül 2024 itibarıyla dolar ve euro kuru ne kadar? İşte güncel döviz fiyatları...

11 EYLÜL 2024 DOLAR FİYATI

Dolar/TL ve Gram Altın Yeni Haftaya Sakin Başladı - Kriptokoin.com

Dolar, 11 Eylül sabah saatlerinde hafif bir artış göstererek, alış fiyatı 34.01 TL, satış fiyatı ise 34.05 TL seviyelerinde işlem görüyor. Küçük dalgalanmalarla seyreden dolar kuru, yatırımcılar tarafından dikkatle takip ediliyor.

EURO KURU NE DURUMDA?

Euro/TL tüm zamanların rekorunu kırdı! İşte piyasa beklentisi

Son dönemde dolar gibi yüksek seviyelerde seyreden euro kuru ise 11 Eylül itibarıyla 37.57 TL alış ve 37.63 TL satış fiyatlarıyla işlem görüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN