İki sigara grubuna daha zam geldi: En pahalısı 89 lira

İki sigara grubuna daha zam geldi: En pahalısı 89 lira

TBYD Başkanı Erol Dündar PM ve JTI gruplarının ardından TT ve BAT sigara gruplarına da zam geldiğini duyurdu. TT grubunda en pahalı sigara 74 lira, en ucuzu 63 lira olurken BAT grubunda ise en pahalısı 89 lira, en ucuzu 67 lira oldu. Zamlı fiyatlar bugünden itibaren geçerli olacak.

Eylül ayıyla birlikte birbiri ardında gelen sigara zamlarına iki grup daha eklendi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Philip Morris (PM) ve JTI sigara gruplarının ardından TT ve BAT sigara gruplarına da zam geldiğini açıkladı. Fiyatlar 3-4 TL arasında yükseldi.

Söz konusu zamlar bugünden (7 Eylül) itibaren geçerli olacak.

TT SİGARA GRUBUNA ZAM

TT grubuna gelen zamla en pahalı sigara 74 lira ile "Violet slims" olurken en ucuzu 63 lira ile "Medley", "MMC", "Hazar" ve "Toros 2005" oldu. İşte TT grubu güncel sigara fiyatları:

tt-sigara-grubuna-zam.jpeg

BAT SİGARA GRUBUNA ZAM

BAT grubuna gelen zamla en pahalı sigara 89 lira ile "Dunhill" olurken en ucuzu ise 67 lira ile "Tekel 2000" oldu. İşte BAT grubu güncel sigara fiyatları:

bat-sigara-grubuna-zam.jpeg

3 YILDA 61,5 TL ZAM!

Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile sigara fiyatlarını üç yıl öncesi ile kıyasladı. 3 yıl önce 19,50 liraya sigara alındığını belirten Dündar, bugün aynı sigaranın 81 liraya alındığını ifade etti.

Dündar paylaşımında, "Çok değil üç yıl yani 1095 gün önce aşağıdaki fiyatlara sigara alınıyordu O gün 19.50 TL ye aldığımız Parliament sigarası şimdi 81 TL uçuyoruz demişlerdi fiyatlar uçtu aynen yeni Türkiye hamdolsun." ifadelerini kullandı.

JTI GRUBU ZAMLI SİGARA FİYATLARI

Önceki gün JTI grubuna gelen zamla en pahalı sigara 82 lira ile "Winston Xsence" olurken en ucuzu 67 lira ile "Monte Carlo" oldu.

jti-grubuna-zam.jpeg

PM GRUBU ZAMLI SİGARA FİYATLARI

Önceki gün PM grubuna gelen zamla en pahalı sigara 81 lira ile "Parliament Night Blue Pack (Uzun)" olurken en ucuzu 72 lira ile "Chesterfield" ile "L&M" oldu.

philip-morris-sigara-grubuna-zam.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN