Hyundai tüm fiyatları güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı artık bu rakamlardan satılacak

Hyundai tüm fiyatları güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı artık bu rakamlardan satılacak

Hyundai Nisan ayı ile birlikte fiyat listesinde güncellemeye gitti. Türkiye'deki en ucuz araba olarak bilinen Hyundai i10, Nisan ayında yeniden zamlandı. İşte Hyundai i10 güncel fiyat listesi…

İzmit'te üretilerek 40'tan fazla ülkeye ihraç edilen Hyundai i10 modeli geçtiğimiz Haziran ayında makyajlanarak satışa çıkarıldı.2024 yılında araç marka ve modelleri zam üstüne zam yaparken Türkiye'nin en uygun fiyatlı aracı Hyundai i10'da zamlanan araçlar arasında adını yazdırdı. Alçak tavan ve uzun dingil mesafesi ile birlikte cesur bir izlenim sağlayan Hyundai i10 daha sportif bir duruş sergiliyor. Capcanlı renkleri daha şık tasarımı ile göz dolduran Hyundai i10 bağlantı özellikleri, Konfor unsurları ve üst segmentte görülen teknolojileri ile dikkat çekiyor. İşte Hyundai i10 güncel fiyat listesi…

HYUNDAİ İ10’NA NİSAN ZAMMI

Nisan ayı ile birlikte araç fiyatları da sil baştan değişti. Türkiye'deki en ucuz modeller arasında yer alan Hyundai i10 fiyatı Nisan ayında yükselen araçlar arasına girdi. Mart ayında 806 bin TL'ye satılan 2024 model Hyundai i10 fiyatı nisan ayında 835.000 TL olarak açıklandı.

hyundai-i10.jpg

HYUNDAİ İ10 GÜNCEL FİYATI

  • 1.0 MPI 67 PS, Benzinli Jump, Manuel - 835.000 TL
  • 1.0 MPI 67 PS, Benzinli Jump, AMT - 885.000 TL
  • 1.2 MPI 84 PS, Benzinli Style, AMT - 905.000 TL
  • 1.2 MPI 84 PS, Benzinli Elite (Çift Renk) - AMT 970.000 TL

hyundai-i10-yeni-makyajli.jpg

HYUNDAİ İ10 ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Türkiye'de satışa çıkarılan Hyundai i10 model araç Jump, Style ve Elite olmak üzere 3 farklı donanım seçeneği bulunuyor. Bunun yanı sıra 1.0 lt ve 1.2 lt’den oluşan 2 farklı benzinli motor tipiyle de verimli bir yakıt ekonomisi sağlanmaktadır. 5 ileri manuel şanzıman desteği sağlanırken yalnızca 1.0 litrelik motorda bulunuyor. 5 ileri AMT otomatik şanzıman ise hem 1.0 lt hem de 1.2 lt'lik motorda kombine edilmiştir.

Avrupa'da şehir içerisinde kullanılan en popüler araç modelleri arasında yer alan Hyundai i10 standart 4,2 inç LCD göstergeye sahiptir. Dijital klima, akıllı anahtar, önde ve arkada USB tip-C bağlantıları ile de oldukça kolaylık sağlıyor.

Hyundai i10, 8 inç multimedya ekranı, Apple CarPlay ve Android Auto ile üst segmentteki otomobilleri aratmıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN