Emekli bayrama cebi bomboş girecek! İkramiye var maaş yok... Ödeme takvimine göre yatırılacak

Emekli bayrama cebi bomboş girecek! İkramiye var maaş yok... Ödeme takvimine göre yatırılacak

Emekli bayrama cebi bomboş girecek. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala emeklilerin ikramiyesi hesaplara yatarken, maaş beklentileri ne yazık ki gerçekleşmedi. Peki, emekli maaşları ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Emeklilere her bayram olduğu gibi bu bayram da 3.000 TL değerinde bayram ikramiyesi veriliyor. Kurban Bayramı kapsamında verilecek olan ikramiyeler 10 Haziran Pazartesi günü hesaplara yatırılmaya başlandı. Fakat, emeklilerin beklediği erken maaş ödemesi haberi ne yazık ki gelmedi…

EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN YATACAK?

Emeklilere verilen ikramiye ödemeleri 10 Haziran tarihinde başlarken, 14 Haziran’a kadar hesaplara yatırılmaya devam edecek. Fakat, emekliler maaşlarını bayramdan önce değil normal ödeme takvimine göre alacak. Bu kapsamda maaş ödemeleri emeklilere, tahsis numarasına göre yatırılacak.

emekli-maaslari-ne-zaman-yatacak-1.jpg

4A SSK EMEKLİ MAAŞI TARİHLERİ

Tahsis numarası son rakamı 9 olanlar: 17 Haziran, Tahsis numarası son rakamı 7 olanlar: 18 Haziran, Tahsis numarası son rakamı 5 olanlar: 19 Haziran, Tahsis numarası son rakamı 3 olanlar: 20 Haziran, Tahsis numarası son rakamı 1 olanlar: 21 Haziran, Tahsis numarası son rakamı 8 olanlar: 22 Haziran, Tahsis numarası son rakamı 6 olanlar: 23 Haziran, Tahsis numarası son rakamı 4 olanlar: 24 Haziran, Tahsis numarası son rakamı 2 olanlar: 25 Haziran, Tahsis numarası son rakamı 0 olanlar: 26 Haziran’da maaşlarını alacak.

emekli-maaslari-ne-zaman-yatacak.jpg

BAĞ-KUR EMEKLİSİ MAAŞ TARİHLERİ

Tahsis numarasının son rakamı 9, 7 ve 5 olanlar: 25 Haziran Tahsis numarası son rakamı 3, 1 olanlar: 26 Haziran Tahsis numarası son rakamı 8, 6 ve 4 olanlar: 27 Haziran Tahsis numarası son rakamı 2 ve 0 olanlar: 28 Haziran’da maaşlarını alacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN