Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam geliyor mu? Bakan Bayraktar açıkladı: Nisan ayında...

Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam geliyor mu? Bakan Bayraktar açıkladı: Nisan ayında...

Yerel seçimler yaklaşırken, seçimlerden sonra ülkede yaşanması beklenen fiyat artışı vatandaşlar arasında tedirginliğe neden oluyordu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar konuya ilişkin net açıklamalarda bulundu. Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam gelecek mi? Nisan ayında...

Yerel seçimlerin ardından, doğalgaz ve elektrik başta olmak üzere birçok kaleme zam gelmesi bekleniyor. Halk arasında bu endişeli bekleyiş, seçim günü yaklaştıkça artıyor. Akıllarda yer edinen “Elektrik ve doğalgaz fiyatlarına zam gelecek mi?” sorusuna, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar açıklamalarıyla netlik kazandırdı.

'YENİ BİR KUYU KAZMAYA BAŞLIYORUZ'

Bakan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı konuşmada, enerji sektöründeki güncel gelişmelere değindi. Sakarya gaz sahasında yeni bir keşif için çalışmaların devam ettiğini ve bu çalışmaların sonuçlarıyla ilgili birkaç hafta içinde bilgi sahibi olmayı umut ettiklerini ifade eden Bakan konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Dün akşam itibarıyla Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada "Göktepe" adını verdiğimiz bir sahada yeni bir kuyu kazmaya başlıyoruz. İnşallah bu kuyumuzdan önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yeni bir keşif ve bu bulduğumuz rezerve ilave bir rezerv buluruz. Bütün çalışmamız, bütün gayretimiz bu yönde olacak"

NİSAN AYINDA ELEKTRİK VE DOĞALGAZA ZAM GELECEK Mİ?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, son açıklamalarında nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacağını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN