Dolar sahiplerinin eli ayağı titreyecek! Dünyaca ünlü banka dolar tahminini değiştirdi: 3 ay sonra...

Dolar sahiplerinin eli ayağı titreyecek! Dünyaca ünlü banka dolar tahminini değiştirdi: 3 ay sonra...

Dolar yatırımcılarının ilgisini çeken açıklama geldi. Dünyaca ünlü banka dolar tahmininde değişikliğe gitti. Dolar sahiplerinin elini ayağını titreten rakamlar için 3 ay sonrasını işaret etti. İşte o rakam...

Dolar kurundaki dalgalanmaların ardından dünyaca ünlü banka tahminini yeniledi. Yatırımcıların ilgisini çeken açıklamayla beraber, yıl sonu dolar beklentisi paylaşıldı. Dolar kurunun yanı sıra enflasyon tahminleri de güncellendi. İşte güncel tahminler...

ENFLASYON O RAKAMA GERİLEYECEK

Dünyaca ünlü ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, dolar ve enflasyon hakkında kritik açıklamalarda bulundu. Son dalgalanmaların ardından tahminlerini güncelleyen Goldman Sachs, araştırma notunda verileri paylaştı. Ağustos ayı için yıllık enflasyonun yüzde 62'den 51,4'e gerileyeceği tahmininde bulundu. Enflasyonun beklentiler karşısında yer alması halinde Merkez Bankası'nın ihtiyatlı bir davranışla para politikasındaki gevşemeyi erteleyebileceğinden bahsetti.

821916-422004436-mkef.webp

DOLAR TAHMİNLERİNİ GÜNCELLEDİ

Enflasyon verilerinin ardından dolar kuru hakkında yatırımcıların beklediği tahminler geldi. Dolar tahminlerini güncelleyen Goldman Sachs, o rakamları işaret ederek 3, 6 ve 12 aylık tahminlerini duyurdu. Dolar kurunun 3 ay sonrasında 33 TL, 6 ay sonrasında 35 TL ve 12 ay sonrasında 39 TL'ye yükseleceği tahminlerini 36 TL, 39 TL ve 44 TL olarak güncelledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN