Dolar birikimi olanlar bekleyin, büyük atak geliyor! Selçuk Geçer doların fırlayacağı net rakamı verdi

Dolar birikimi olanlar bekleyin, büyük atak geliyor! Selçuk Geçer doların fırlayacağı net rakamı verdi

En büyük yatırım araçları arasında yer alan dolar yeniden gündeme geldi. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, akşam doların fırlayacağı net rakamı verdi. İşte detaylar…

Ekonomik konulara ilişkin sık sık açıklamalarda bulunan ve bu açıklamalarıyla tanınan ekonomist Selçuk Geçer, dolar birikimi olan vatandaşları uyardı. Son günlerde inişli çıkışlı bir seyir gösteren dolar karşısında TL’nin değer kaybetmesi yalnızca dolar da değil yabancı para birimleri karşısında bu durumun yaşanması yatırımcıları alternatif yatırımlara yönlendirdiğini belirtti. Söz konusu bu durumda doların öne çıkan tercihler arasında bulunduğunu ifade etti.

yeni-proje-9.jpg

DOLAR BİRİKİMİ OLANLARA UYARI

Merkez Bankası'nın faiz kararları sonrasında dolar kurunda dalgalanmalar yaşandı. Yeni yıla ilk girdiğimiz günlerde kur rekor seviyelere ulaşırken yatırımcılar özellikle ünlü ekonomistlerin açıklamalarını yakından takip etti. Bu kapsamda açıklamalarda bulunan isimlerden biri Selçuk Geçer olurken ünlü isimden yeni bir açıklama daha geldi.

yeni-proje-10.jpg

DOLAR 50 TL’YE ÇIKABİLİR

Geçer, yatırımını dolar yapanlara seslenerek enflasyonun yükselmesi ve makroekonomik tedbirlerin alınmaması durumunda doların 50 lirayı aşabileceğini söyledi. Uzman isim, söylediklerinin bir yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizerek, dolar kurunun belirli seviyelerde tutulmasının bütçe açığı ve faiz ödemelerinde ciddi sorunlara yol açabileceğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN