Dev giyim markası iflas bayrağını çekti! 92 mağazasını apar topar kapatmak zorunda kaldılar: Yüzlerce çalışan işsiz kaldı

Dev giyim markası iflas bayrağını çekti! 92 mağazasını apar topar kapatmak zorunda kaldılar: Yüzlerce çalışan işsiz kaldı

Pandemiden sonra yaşanan ekonomik kriz etkisini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle Rusya-Ukrayna savaşı ve Orta Doğu'da patlak veren İsrail-Filistin gerilimi küresel piyasaları tedirgin ederken iflas haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak gelen haber piyasaları şaşkına çevirdi. Dev giyim markası iflas bayrağını çekti! 92 mağazasını apar topar kapatmak zorunda kaldılar. Yüzlerce çalışan işsiz kaldı.

Dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz etkisini sürdürmeye devam ediyor. Son olarak gelen iflas haberi herkesi korkuttu. Dev giyim markası ekonomik krize daha fazla dayanamadı ve iflas bayrağını çekti. 92 mağazasını apar topar kapatmak zorunda kaldılar.

DEV GİYİM MARKASI İFLAS BAYRAĞINI ÇEKTİ

Ekonomik kriz tüm dünya genelinde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Ham madde fiyatlarındaki artış ve tedarik sorunu şirketlerin elini kolunu bağlarken Almanya'dan peş peşe iflas haberleri gelmeye devam ediyor. Ekonomik sıkıntılarla boğuşan Galeria Karstadt Kaufhof, bir süre önce iflas başvurusunda bulunmuştu ve yerel mahkeme dün itibariyle bu davayı açtı.

yeni-proje-2024-04-18t124136-287.jpg

Galeria Karstadt Kaufhof'un iflas başvurusu kabul edildi ve Essen Yerel Mahkemesi, şirket hakkında iflas davasını başlattı.

92 MAĞAZASI APAR TOPAR KAPATILDI! YÜZLERCE ÇALIŞAN İŞİNDEN OLDU

insolvenzbekanntmachungen.de portalı üzerinden yapılan açıklamaya göre, dava dün resmen başlatıldı. Şirketin ekonomik sıkıntılarla mücadele ettiği biliniyordu ve Alman giyim devi üçüncü kez iflas koruma başvurusunda bulundu.

yeni-proje-2024-04-18t124228-333.jpg

Şirket, 22 Mart'a kadar bir alıcı bulamazsa, kalan 92 mağazasını kapatıp çalışanlarını işten çıkaracağını duyurmuştu. Ne yazık ki alıcı bulunamadı ve şirket nihayetinde battı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN