Coca-Cola’dan şaşırtan karar! O tarihte 5 tesisi kapanıyor! 500 çalışan yeni iş aramaya başladı

Coca-Cola’dan şaşırtan karar! O tarihte 5 tesisi kapanıyor! 500 çalışan yeni iş aramaya başladı

Herkesin severek tükettiği ürünlerin başında gelen dev içecek zinciri Coca Cola 5 tesisinin kapatılacağını duyurdu. 500 çalışanın işten çıkarılacağı belirtildi. Coca Cola rekabet sektörüne yenik düştü. 5 üretim ve lojistik tesisi kapatılıyor.

İçecek devi Coca Cola Almanya'da bulunan 5 üretim ve lojistik tesisini kapatacağını duyurdu. 6.500 çalışan arasından 500 kişinin işten çıkarılacağını belirten Coca Cola, artan pazar rekabetinin getirdiği fiyat baskıları ve sektördeki lojistik süreçlerindeki dönüşüm nedeniyle kapatma kararı aldığını belirtti.

COCA COLA'DAN DEV KARAR

Almanya'da 14 üretim tesisi, 27 yer ve yaklaşık 6.500 çalışanı bulunan Coca Cola, şişeleme, dağıtım ve satış faaliyetlerini yürüten fabrikanın kapatılacağını duyurdu. Coca-Cola Europacific Partners (CCEP), 5 tesisin kapatılacağını belirtirken Neumünster, Bielefeld, Berlin-Hohenschönhausen, Memmingen ve Köln tesisleri için kapatma kararı alındığını belirtti.

Boykotun faturası ağır oldu! Coca Cola hedefini küçültme kararı aldı – Son Dakika

Yaklaşık 600 çalışanın bulunduğu Köln’deki lojistik ve üretim tesisinin 2025 yılında 31 Mart tarihinde üretimi durduracağı belirtildi. Tesisin kapatılmasının en önemli nedenlerinden biri Batı Almanya'daki en küçük tesis olması işaret edilirken büyüme ya da genişleme beklentilerinin az olduğu da vurgulandı.

Coca-Cola Filistin'de yatırımlarına devam ediyor - Dünya Gazetesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN