Annelere "anne kart" geliyor! O belediye emeklilerden sonra anneleri de düşündü: Çocuk başına para ve indirim verilecek

Annelere "anne kart" geliyor! O belediye emeklilerden sonra anneleri de düşündü: Çocuk başına para ve indirim verilecek

O belediyeden annelerin çok sevineceği bir çalışma başlatıldı. Emeklilerden sonra anneler de düşünülerek “anne kart” uygulamasının başlayacağı açıklandı. Bu uygulama ile çocuk başına yardım ve indirimler yapılacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yeni Söke’de yer alan habere göre, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, anneleri yakından ilgilendiren yeni bir müjde ile önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çerçioğlu, Tekstil Park’ta açılan Parla Öğrenci Çalışma Salonu açılışında “anne kart” uygulamasından söz ederek bu kart ile annelere avantajlar sağlanacağını bildirdi.

p-4.jpg

“ANNE KART” İLE ANNELER İÇİ YENİ DÖNEM

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Halk Ege Et Şubeleri kapsamında ‘anne kart’ uygulamasının başlayacağını ifade eden Çerçioğlu, anne kart sayesinde temel ihtiyaçlarda yüzde 20 indirimle alışveriş yapılabileceğini ifade etti. Söz konusu bu kartın herkese değil fakirlik kartı olanlara verileceğini söyleyen Çerçioğlu, çocuk başına 500 TL alışveriş kotasının olduğunu belirtti.

yeni-proje-28.jpg

EMEKLİLER İÇİN UYGULAMA BAŞLATMIŞTI

Öte yandan son olarak emekliler için önemli bir adım atılarak 14 şubesiyle vatandaşa hizmet veren Halk Ege Et tarafından emeklilere indirim yapılmıştı. Çerçioğlu, geçtiğimiz günlerde emekli olan vatandaşlar için Halk Ege Et şubelerinden yüzde 20 indirimli@ alınabileceği müjdesini vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN