1 milyon 300 bin lira indirime gitmişti! Tesla'dan Türk otomobil severlere bir iyi haber daha: Uzun menzil geliyor

1 milyon 300 bin lira indirime gitmişti! Tesla'dan Türk otomobil severlere bir iyi haber daha: Uzun menzil geliyor

Elektrikli otomobil devi Tesla'dan Türkiye piyasasında heyecan veren bir iyi haber daha geldi. Türk otomobil severlerin gündemine oturan 1 milyon 300 bin liralık indirimden sonra uzun menzilli versiyonu da geliyor. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Türkiye piyasasında önemli bir yer edinen Tesla, kısa süre önce 1 milyon 300 bin liralık indirime gitmişti. Son hamlesiyle otomobil pazarında tutunabilmeyi hedefleyen Tesla'dan yeni bir hamle daha geldi. İşte tüm detaylar...

MENZİLİ ARTIRILIYOR

Tesla, Türkiye otomobil pazarında dengeleri değiştirecek yeni hamleler yapıyor. Firma, "Standard Range" Model Y için tek motorlu bir versiyonu büyük bir indirimle sunarken, ekstra bir ödeme karşılığında menzilini de artırıyor.

homepage-model-x-desktop-1.jpg

TESLA REKABETİ KIZIŞTIRIYOR

Elektrikli otomobil devi Tesla, Türkiye pazarında rekabeti kızıştıracak bir adım attı. Çift motorlu Model Y'nin 3 milyon TL’ye satıldığı Türkiye’de, Tesla şimdi de "Standard Range" modelinin tek motorlu bir versiyonunu 1 milyon 300 bin lira daha ucuza sunma kararı aldı. Bu hamle, elektrikli araçlara olan ilgiyi artırabilirken, Tesla'nın pazar payını genişletmesine yardımcı olabilir.

2.jpg

TEK MOTORLU MODEL Y İLE EKONOMİK SEÇENEK

Tesla'nın çift motorlu araçlarına göre çok daha uygun fiyatlı olan bu yeni tek motorlu Model Y, Türkiye'deki tüketicilere elektrikli araçlara geçiş için daha ulaşılabilir bir seçenek sunuyor. Standart olarak 455 kilometre menzile sahip olan bu model, ek bir ödeme ile menzilini artırma imkânı da sunuyor.

MENZİL ARTIŞI İÇİN ÖZEL TEKLİF

Tesla, küçük bir ek ödeme karşılığında müşterilere 100 kilometre ekstra menzil sunuyor. Bu teklif, özellikle uzun mesafeler kat etmek isteyen sürücüler için büyük bir avantaj sağlayabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN