Duygun Yarsuvat: Aziz Yıldırım şiddetten hoşlanıyor

Duygun Yarsuvat: Aziz Yıldırım şiddetten hoşlanıyor

Galatasaray Eski Başkanı Duygun Yarsuvat, maçta Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın Ergin Ataman ile yaşadığı diyalog için; 'Çok tatsız bir şey bunun olmaması gerekir. Bazı insanlar şiddetten hoşlanıyor, bunu yapıyorlar. Bir yöneticinin rakip takımın koçu ile ne alışverişi olur onu bilemiyorum' diye konuştu.

Galatasaray Eski Başkanı Duygun Yarsuvat, Antalya'da A Spor'un sorularını yanıtladı. Sarı kırmızılı yönetimin en büyük hatasının Hamzaoğlu'nu göndermek olduğunu savunan Yarsuvat, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

HAMZAOĞLU'NU YOLLAMAK BÜYÜK HATA

Yönetimin ne amaçla, ne düşünerek Hamza Hoca'yı yolladığını bilemiyorum. Ama bana sorarsanız hataların en büyüğüydü. Hem zamanlama olarak kötüydü, yine hatırlayacaksınız bir milli takım arası vardı. Bir Perşembe ya da Çarşamba günü basketbol maçında öğrendik biz Hamza Hoca'nın gittiğini. Cumartesi günü de Antalyaspor maçımız vardı. Yanlıştı, yanlış bir hareketti.

TÜRK ANTRENÖR İSTİYORUM

Ben Türk antrenör istiyorum, oyuncular ile iletişim kurabilecek, Türk örf ve adetlerini bilen bir teknik direktörün var olmasını istiyorum bu da Türkiye'de var..

TERİM GALATASARAY'DA YÖNETİCİ OLMALI

Fatih Hoca artık teknik direktör olarak düşünmüyorum Galatasaray'da, yönetici olarak düşünüyorum. Fatih Hoca'ya da o yakışır. Yönetici olduğu zaman zaten hem Florya'nın sahibi olur hem yönetim kurulu olur, her şey olur.

GALATASARAY BAŞKANSIZ KALMAZ

Galatasaray başsız kalmaz. Galatasaray'ın içinde derhal üst seviyede bir yönetim kurulabilir. Onun için olayların gidişatını bekleyeceğiz ne olacağını göreceğiz.

FENERBAHÇE BAŞKANI ŞİDDETTEN HOŞLANIYOR

Maçın oynandığı salona gitmedim, davet olsaydı giderdim bunu da belirttim. Galiba kulübün başkanı ile bir ihtilaf olmuş, çok tatsız bir şey bunun olmaması gerekir. Bazı insanlar şiddetten hoşlanıyor, bunu yapıyorlar. Bir yöneticinin rakip takımın koçu ile ne alışverişi olur onu bilemiyorum. Rakip takımın koçu, karşı takımın koçu ile ihtilafa girse anlarım ama niye bunlar yapılıyor bilemiyorum, herhalde bir sebebi vardır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN