Trump, rakibi Harris'le canlı yayında yeniden tartışmayı reddetti

Trump, rakibi Harris'le canlı yayında yeniden tartışmayı reddetti

Donald Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris ile tekrar canlı yayında tartışmayacağını açıkladı. Fox News'ün tartışma teklifini reddeden Trump, "Son iki tartışmayı kazandım. Ayrıca anketlerde önde gidiyorum ve fark gittikçe açılıyor. Tüm salıncak eyaletlerde öndeyim." ifadelerini kullandı. Ayrıca, seçim sürecinin başladığını ve artık rövanş için çok geç olduğunu ifade etti.

Eski ABD Başkanı ve 2024 Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris ile tekrar canlı yayında tartışmayacağını duyurdu.

Trump, sosyal medya platformu Truth Social'daFox News'ün canlı yayın tartışması teklifine ilişkin açıklama yaptı. Tartışılacak yeni konu olmadığını belirterek teklifi reddeden Trump, "Son iki tartışmayı kazandım. Ayrıca anketlerde önde gidiyorum ve fark gittikçe açılıyor. Tüm salıncak eyaletlerde öndeyim." ifadelerini kullandı.

Trump, "Rövanş olmayacak. Çok geç kalındı, oylama çoktan başladı. (ABD Başkan Yardımcısı) Kamala, (ABD Başkanı Joe) Biden'dan farklı bir şey yapmayacağını açıkça ifade etti. Yani tartışılacak bir şey yok." değerlendirmesini yaptı.


Fox News, ay sonunda Trump ve Harris’i bir kez daha karşı karşıya getirmek için bir tartışma programı önerisinde bulunmuştu. Daha önce, Trump, 27 Haziran'da Biden ile ilk canlı tartışmaya katılmış, 10 Eylül'de ise Kamala Harris ile 1,5 saat süren bir yayında karşı karşıya gelmişti.

Taraflar, yaptıkları ilk münazarada iç politikadan ekonomiye, sınır güvenliğinden dış politikaya kadar birçok başlıkta görüşlerini ortaya koymuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN