Trump, Kamala Harris'e destek mitingi düzenleyen Obama'ya hakaret etti

Trump, Kamala Harris'e destek mitingi düzenleyen Obama'ya hakaret etti

Donald Trump, eski ABD Başkanı Barack Obama'nın Kamala Harris'e destek mitingi düzenlemesine sert eleştirilerde bulundu. Kuzey Carolina'daki bir mitingde Trump, Obama'yı "gerçek bir pislik" olarak nitelendirirken, onun bölücü bir tavır sergilediğini ve Harris'in kampanya yürütme yeteneğinden yoksun olduğunu söyledi.

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Partinin başkan adayı Donald Trump, Demokrat rakibi Kamala Harris'e destek mitingi düzenleyen eski Başkan Barack Obama'ya sert eleştirilerde bulundu.
New York Post gazetesinin haberine göre, Trump, Kuzey Carolina Greensboro'daki bir mitingde yaptığı konuşmada Obama'nın Harris'e olan desteğine yanıt vererek, "Bence o (Obama) gerçek bir pislik çünkü son birkaç gündür onu kampanya yaparken izledim" dedi.

'NE KADAR BÖLÜCÜ BİRİ OLDUĞUNU GÖRDÜM'

Obama'nın Harris'e desteği ve seçim kampanyalarını takip ettiğini belirten Trump, "Son birkaç gündür kampanyasını izledim, ne kadar bölücü biri olduğunu gördüm. Bu ülkeyi böldü, kendisi ve küçük grubu umurunda bile değil. Korkunçtu." diye konuştu.

Trump, ayrıca, Obama'nın Harris için kampanya yürütmeye başladığını çünkü Harris'in "kampanya yürütmekten aciz olduğunu" iddia etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN