Kudüs Hastanesi'nden zorla çıkarılmışlardı! Filistinlilerin zorlu yolculukları paylaşıldı

İsrail ablukasında olan Gazze'de yer alan Kudüs Hastanesi'nde yatan yaralılar ve hastalar yerlerinden edilmişlerdi. Filistin Kızılay'ı, zorlu tahliye sürecinin görüntülerini paylaştı.

13 Kasım'da Filistinliler, İsrail tankları, zırhlıları ve İsrailli keskin nişancılar tarafından çevrelenen Kudüs Hastanesi'nden hastalar ve yaralılar ile zorla terk edilmesine neden olmuştu. Filistin Kızılayı, sosyal medya hesabından Filistinlilerin tahliye görüntülerini paylaştı. Kızılay paylaşımında "Gazze'deki Kudüs Hastanesi'nden güneye doğru saatlerce yaya olarak ilerleyen binlerce insan ve onlarca hastanın tahliye yolculuğunda şok anlar" ifadelerini kullandı. Kameralara yansıyan görüntülerde İsrail saldırısında vurulan bazı binaların enkazının yolu kapattığı, hastaneden tahliye edilen Filistinlilerin bu yıkıntıları aşmak için verdiği çabaları aktarıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN