Beyaz bayrakla hastaneden çıkmaya çalışıyorlardı… Filistinlilere tanklı saldırı kameralarda

İsrail’in Filistin’e yönelik şiddetli saldırıları sürerken, sosyal medyada gündem olan görüntülerde, Gazze'de bulunan bir hastaneden çıkmaya çalışan ve ellerinde beyaz bayrak bulunan Filistinlilere İsrail tankları tarafından saldırıldığı görüldü.

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Filistin’e yönelik katliamı devam ederken, işgalci güçlerin Gazze'nin kuzeyinde bulunan Anasir Hastanesi'ne saldırdı.

SALDIRIDAN SONRA HASTANEYE KOŞTULAR

T24'te yayınlanan habere göre, ellerinde beyaz bayraklarla terk etmeye çalışan Filistinlilerin çok yakınına İsrail tankları tarafından saldırıldı.

Videoda sivil olduklarını gösteren beyaz bayraklar taşıyan ve aralarında çocukların da olduğu Filistinli bir grubun, saldırının başlamasının ardından hastane içine doğru kaçtığı görülüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN