Danimarka'daki havalimanında bomba paniği: 1 kişi gözaltında

Danimarka'daki havalimanında bomba paniği: 1 kişi gözaltında

Danimarka'daki Billund Havalimanı'nda bomba ihbarı üzerine tüm yolcular ve personel tahliye edildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alınırken bomba arama köpekleri ile bomba imha ekiplerinin havalimanındaki incelemeleri sürüyor.

Danimarka'daki Billund Havalimanı'nda yapılan bomba ihbarı üzerine yetkililer alarm durumuna geçti. Tüm yolcuların ve personelin tahliye edildiği havalimanı kapatıldı. Polis Michael Weiss tahliye süreciyle ilgili, "Tahliye sakin bir şekilde yapıldı, yolcular talimatlarımızı takip etti." dedi.

BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığını belirten Weiss, "Polis, Billund Havalimanı'ndaki bomba ihbarını araştırıyor. Bu nedenle havalimanında herhangi bir uçuş faaliyeti bulunmamaktadır ve polis, havalimanındaki uçuşlar hakkında en erken saat 18.00'de (yerel saatle) açıklama yapacaktır."

Weiss, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğünü, havaalanının ne zaman açılacağının bilinmediğini belirtti.

İNCELEMELER SÜRÜYOR

Billund Havalimanı'nın resmi hesabından, yolcuların havalimanına gelmemesinin istendiği açıklamada, "Yolculuğun ne zaman devam edebileceği konusunda havayolunuzdan veya seyahat acentenizden daha fazla bilgi bekleyin." denildi.

Polis, bomba arama köpekleri ve Danimarka Silahlı Kuvvetlerinin bomba imha ekiplerinin havalimanındaki incelemeleri devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN