Davutoğlu'nun zafer videosu paylaşım rekoru kırıyor

Davutoğlu'nun zafer videosu paylaşım rekoru kırıyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim zaferi sosyal medyaya da damga vurdu. Davutoğlu'nun çalım üstüne çalım atıp, fileleri havalandırdığı video paylaşım rekorları kırıyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 1 Kasım seçimlerinde elde ettiği zafer sosyal medyada esprilere de neden oldu. Muhalefetin içinde bulunduğu durumla dagla geçen Twitter ve Facebook kullanıcıları Davutoğlu'nun çalım üstüne çalım attığı video sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'nın Camp Nou'da Bayern Münih'i ağırladığı karşılaşmada Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin Jarome Boateng'e attığı çalım spor kamuoyunda gündem olmuştu. 1 Kasım erken genel seçimleri sonrası AK Parti'nin büyük bir zaferle ayrılmasına özel bir video yapıldı. Videoda Messi'nin yüzüne Davutoğlu fotoğrafı konmasıyla siyasetteki rakiplerini bir bir çalımlayan Başbakan'a gol attırıldı.

İşte Davutoğlu'nu zafer videosu:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN