Cihat Arslan'dan Galatasaray'a dördüncü hoca göndermesi

Cihat Arslan'dan Galatasaray'a dördüncü hoca göndermesi

Kupada Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, Galatasaray'da anlayış değişikliği olması gerektiğini belirtti. Arslan, Galatasaray'da bu sezon dördüncü farklı teknik adamla da karşılaşmalarının ihtimallerini olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la 1-1 beraber kalmasına karşın turnuvadan elenen Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Cihat Arslan, turu getirecek pozisyonlar yakaladıklarını ancak ilk yarıda kendi kalelerine attıkları golden dolayı talihsiz bir şekilde elendiklerini söyledi. Kendi kalesine gol atan Douglao'nun, Galatasaray maçlarının kendisine yaramadığını söylediğini belirten Arslan, Beklemesine gerek yoktu. Kaleci çelebilirdi. Orada yaşadığı kararsızlık golü getirdi. PTT 1. Lig'den gelip bu kadar önemli bir performans sergiliyor çok kısa sürede. Tebrik ediyorum onu" dedi.

"Hocaya göre oyuncu grubu oluşması lazım"

Bir basın mensubunun "Bu sezon Galatasaray'da 3 farklı hocayla karşılaştınız, hangi takımı daha rahat gördünüz?" şeklindeki soru üzerine Arslan, "Dördüncüsü ile de karşılaşacağız galiba. Ben çok bir şey değiştiğini görmedim. Hocalar değişir ama anlayış değişmiyor. Galatasaray'da bence grubun değişmesi lazım. Çok yetenekli bir takım. 37 puanda olması çok anlaşılır bir şey değil. Burada diğer grupları da analiz etmek lazım. Dışarıdan gördüğümüz bu. Takım içindeki kimyayı yeniden oluşturmak lazım. Oyuncuya göre değil, hocaya göre oyuncu grubu oluşması lazım. Yoksa hep hayal göreceğiz. Ben inşallah çok başarılı olurlar ama o grubun ruhu değişmedikten sonra ben fazla bir şey değişeceğini düşünmüyorum" yanıtını verdi.

"Beşiktaş'ı yenmek için sahaya çıkacağız"

Ligin 24. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları maçı da değerlendiren Arslan, "Beşiktaş çok önemli bir performans sergiledi. Çok ciddi bir rakip. Biz herkesi yenmek için mücadele ediyoruz. Saygı duyuyoruz rakibe ve tanıyoruz. Biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Teknik direktörün amacı galibiyettir. Hafta sonu da galibiyet için sahaya çıkacağız" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN