CHP Parti Meclisi koalisyonu masaya yatıracak

CHP Parti Meclisi 
koalisyonu masaya yatıracak

CHP Parti Meclisi, seçim sonuçlarını ele alıp koalisyon ihtimallerini masaya yatırmak üzere yarın saat 11.00'de başlayacak.

CHP, seçim sonrası ortaya çıkan tabloda en kapsamlı değerlendirmeyi yarın toplanacak parti meclisinde yapacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, toplantıda PM üyelerinin görüşlerini tek tek dinleyerek, partinin yol haritasını çizmesi bekleniyor.

Erken seçimi "zaman kaybı" ve "halkın teveccühüne saygısızlık" olarak nitelendiren Kılıçdaroğlu, önceliğini muhalefet partilerinden oluşan bir hükümetten yana tutuyor.

Koalisyona yönelik tartışmaların sürdüğü CHP'de birçok yönetici, kurulacak 63. Hükümet'te partilerinin de yer alarak "ülke yönetiminde söz sahibi olması" gerektiğini düşünüyor.

Erken seçimin "Türkiye'ye bir yarar sağlamayacağı" görüşünün ağırlıkta olduğu CHP'de, talep etmesi halinde AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüşme yapılabileceği belirtiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN