Burak Yılmaz'dan Mustafa Denizli'ye: Hocam gitmek istiyorum

Burak Yılmaz'dan Mustafa Denizli'ye: Hocam gitmek istiyorum

West Ham'ın teklifine 'evet' cevabı veren Burak Yılmaz, kendisini göndermeye karşı çıkan teknik direktör Mustafa Denizli ile dün bir görüşme yaptı.

Artık Galatasaray’a veda etmek için gün sayan Burak Yılmaz’ın gitmesine, teknik direktör Mustafa Denizli karşı çıkmıştı.

Denizli ile özel görüşme

Fanatik'in haberine göre Osmanlı yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada, istediği transferlerin yapılmadığını söyleyen tecrübeli hoca, Burak’ın da takımda kalmasını istediğini dile getirmişti. West Ham United’la gerçekleştirdiği görüşme sonrası, teklife ‘evet’ diyen ve prensip anlaşması sağlayan yıldız futbolcu ise dün Denizli’yle bir görüşme yaptı.

'Gitmek istiyorum hocam' 

Konuşmada özetle, “Gitmek istiyorum hocam” diyen Burak’ın bu tavrı karşısında, Mustafa Denizli’nin de, “Hayırlısı olsun o zaman” sözleriyle geri adım atttığı ifade ediliyor.    

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN