Burak Yılmaz: Beni kimse Türkiye'ye döndüremez

Burak Yılmaz: Beni kimse Türkiye'ye döndüremez

Adı sık sık Galatasaray ile anılan Burak Yılmaz, hiçbir şekilde geri dönmeyeceğini açıklayarak; 'Burada mutluyum!' mesajını paylaştı.

Süper Lig ve Milli takımda sayısız başarılara ulaşan ‘Kral’ lakaplı Burak Yılmaz, 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin’in Beijing Guoan takımına transfer olmuştu. Burada adı sık sık, başta Galatasaray olmak üzere birçok takımla anılan Burak Yılmaz, sessizliğini bozdu. babaspor.com‘a açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, “Beni kimse Türkiye’ye döndüremez” dedi.

'BENİ KİMSE TÜRKİYE'YE DÖNDÜREMEZ'

“Çin’de sıkıntılı dönemler geçirdim. Ama şimdi burada mutluyum. Takım arkadaşlarımla ve hocamla çok iyi anlaşıyorum. Burada iyi bir hayat kurdum. Kulübümle çok iyi bir sözleşmem var. Türkiye’de hiçbir takıma gitmek istemiyorum. Zaten bu şartları sunabilecek bir takım da yok. Beni kimse Türkiye’ye döndüremez.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN