Bruma: Artık bambaşka bir Bruma var

Bruma: Artık bambaşka bir Bruma var

Teknik direktör Jan Olde Riekerink’in gözdelerinden Bruma, yeni sezonda Galatasaray taraftarına bambaşka bir Bruma izleteceğini söyledi.

Çalışmalarını İsviçre’de sürdüren Galatasaray’da Jan Olde Riekerink’in yeni sezon planlarında yer alan Bruma, La Liga’da gelişme kaydettiğini belirtti.

'BAMBAŞKA BİR BRUMA VAR'

Yeni sezonda Galatasaray taraftarının karşısına bambaşka bir Bruma olacak çıkacağını söyleyen genç yıldız, “İlk baştaki Bruma ile şimdiki Bruma arasında fark var. İspanya’ya gidip La Liga’da gelişme kaydeden, bambaşka bir Bruma var. Daha iyi bir Bruma ile Galatasaray taraftarının karşısındayım” ifadelerini kullandı.

Bruma ile bir süredir Eredivisie ekiplerinden PSV yakından ilgilenmesine rağmen, Jan Olde Riekerink bu transfere izin vermiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN