Beşiktaş'da köstebek aranıyor

Beşiktaş'da köstebek aranıyor

"Tasarımın Fenerium raflarında" projesi, günler öncesinden siyah-beyazlı profesyoneller tarafından hazırlanmıştı. Ancak bir anda Fenerbahçe devreye girince Fikret Orman, kulüpten bilgi sızdıran ismin kim olduğunun bulunmasını istedi.

Fenerbahçe’nin son olarak Fenerium için yaptığı kampanya, Beşiktaş Yönetimi’ni şoka soktu. Düşündükleri ve uygulama aşamasına getirdikleri birçok projenin kendilerinden önce başkalarında çıkmasından şüphelenen Başkan Fikret Orman, kulüp içerisinde köstebek arayışına girdi.

Beşiktaş yönetimi şaşkına döndü

Beşiktaş Yönetimi’nin, kendi taraftarı arasında tişört tasarımı yarışması için bir proje hazırladığı, yönetimin tam bu proje için düğmeye bastığı sırada Fenerbahçe’nin, “Tasarımın Fenerium Raflarında” projeyi başlatmasına şaşkına döndükleri dile getirildi. Sarı-lacivertlilerinki gibi ürün tasarımı yarışması düzenleyecek olan yönetim, aynı yarışmanın kendilerinden önce Fenerbahçe’de yayınlanması üzerine kulüp içerisinde bir casus bulunduğu düşüncesine kapıldı.

Kulüp içinde köstebek

Pazarlama ile ilgili projelerin dışarı sızdığına inanan yönetim, Başkan Fikret Orman’ın talimatıyla “köstebek”in kulüpten uzaklaştırılması için karar aldı. Gerekirse bu birimdeki tüm elemanların değiştirilebileceği de ileri sürüldü. Siyah-beyazlılar, bilgilerin dışarıya çıkmasının kulübe ihanet olduğunu söylerken, bu bilgi akışının bir an önce kesilmesi gerektiğini savundular.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN