Beşiktaş-Gaziantepspor maçında sakatlanan Rhodolfo hastaneye kaldırıldı

Beşiktaş-Gaziantepspor maçında sakatlanan Rhodolfo hastaneye kaldırıldı

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş'ın Gaziantepspor'u ağırladığı maçta Siyah-Beyazlılar'ın savunma oyuncusu Rhodolfo sakatlanarak oyuna devam edemedi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Rhodolfo sakatlandı.

Hastaneye kaldırıldı

Siyah-beyazlı ekipte Rhodolfo sol çizgide Chibuike ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Rhodolfo'ya ilk müdahaleyi sağlık görevlileri yaptı. Brezilyalı oyuncu sekerek ayağa kalktı ancak maça devam edemedi. 21. dakikada Şenol Güneş, sakatlanan Rhodolfo'nun yerine oyuna yeni transfer Alexis Delgado'yu soktu.. Beşiktaş'ta stoper bölgesinde bu dakikadan sonra iki yeni transfer Delgado ve Marcelo Guedes yan yana oynadı. Dizinden sakatlanan Rhodolfo, kontrol için hastaneye götürüldü. Yapılan açıklamada Brezilyalı oyuncunun bağlarında sıkıntı olmadığı kıkırdağında sıkıntı olduğu ifade edildi.

Marcelo ve Alexis erteleme maçında yok

Rhodolfo'nun sakatlığının uzun sürmesi halinde Beşiktaş, 17 Şubat'ta Mersin İdman Yurdu ile oynanacak erteleme maçında savunma bölgesinde sıkıntı yaşayabilir. Ersan Gülüm'ün Çin'e yollayan Beşiktaş, yeni transferleri Marcelo Guedes ve Alexis Delgado'yu da o karşılaşmada kullanamayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN