Avrupa liglerini hangi kanallar yayınlayacak?

Avrupa liglerini hangi kanallar yayınlayacak?

Avrupa liglerinde yeni sezonun başlamasıyla birlite maçların yayınlanacağı kanallar da belli olmaya başladı. Liglerin yayınlanacağı kanal ve ücret detaylarını habrimizde bulabilirsiniz...

Avrupa'daki futbol liglerinde 2016-17 sezonunun başlamasıyla birlikte futbolseverler maçları hangi kanallardan izleyeceğini merak etmeye başladı.

DIGITURK HANGİ LİGLERİ YAYINLAYACAK?

Digiturk, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sezonda da Süper Lig'i yayınlamaya devam edecek. Aynı zamanda İspanya Ligi, Fransa Ligi, Euroleague ve Spor Toto Basketbol Ligi de Digiturk'ten yayınlanacak.

Öte yandan Almanya Ligi'ni yayınlayan Eurosport kanalı da Digiturk platformunda yer aldığı için Bundesliga 1-2 ve ABD Ligi de Digitürk platformunda olacak.

Digiturk yayınlarını izlemek isteyen sporseverler aylık taahhütsüz 109 TL ödemek zorunda.

D-SMART'TA HANGİ MAÇLAR YAYINLANACAK?

Premier Lig'in yayın haklarını 3 yıllığına alan D-Smart'ı izlemek isteyen bir futbolsever aylık 53 TL ödeyecek.

TİVİBU SPOR'DA HANGİ MAÇLAR YAYINLANACAK?

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin yayın hakkını elinde bulunduran Tivibu Spor, aynı zamanda Hollanda, Rusya ve Portekiz liglerini de yayınlıyor. Tüm bu maçları izlemek için aylık 40 TL ücret ödeniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN