Akhisar'da Cihat Arslan takımın kadrosunda değişime gidecek

Akhisar'da Cihat Arslan takımın kadrosunda değişime gidecek

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik patronu Cihat Arslan'ın, Eskişehirspor maçında kadroda değişikliğe gitmesi bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'de son üç  haftada sadece 1 puan alabilen Akhisar Belediyespor 7'nci sıraya gerilerken, Teknik Direktör Cihat Arslan, pazar günü Eskişehirspor deplasmanından 3 puanla dönerek yeni bir çıkış yakalamak istiyor.

3-0 kaybedilen Fenerbahçe maçında 2'si zorunlu olmak üzere 6 değişiklik yapan genç teknik adamın, Eskişehirspor randevusuna yeni bir rotasyona gitmesi bekleniyor. 
Sakat olan Douglao'nun yerine stoperde İsmail'i, Soner'in yerine ise sol bekte Kadir'i oynatmayı planlayan Arslan'ın son iki maçta 6 gol yiyen kaleci Lukac'ı dinlendirip Bora'ya forma verebileceği konuşuluyor.

Orta saha ve hücum hattında da değişiklik planlayan Cihat Arslan, ön liberoda Aykut'a, sağ kanatta ise Grbic'e şans vermeyi düşünüyor. Teknik adam, yapacağı hamlelerle ilgili kesin kararını, bu oyuncuların antrenman performanslarına göre verecek.

 
 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN