Sabır ve zaman en iyi ilaçtır...

YAY BURCU

İş görüşmeleri, anlaşmalar, sözleşme gerektiren konular, yapacağınız konuşmalar ne kadar kararlı olduğunuzu ortaya koyacak.

Memnun olmadığınız durumlardan şikayetçi olmak, isyan etmek yerine çözüm bulmak için odaklanmalısınız.

Alım satım ve resmi işler ile ilgili zaman ayırmanız gerekebilir.

Düzen konusunda kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Hem evinizde hem işinizde yolunda gitmesi için bazı değişiklikler yada fedakarlıklar gerekebilir.

Önceden sizi mutlu eden ve hayatınızı dolduran kişiye bir şans vermek isteyebilirsiniz. Bu kavuşum size bazı hatırlatmalar yapabilir, dünle bugün arasında iyi bir bağlantı kurmanız söz konusu olabilir.

Seyahat ve keyfi harcamalar konusunda ipin ucunu kaçırdığınız durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Harcamalarınızın fazla olmasını fark edip toparlanma sürecine girebilirsiniz.

Kendinizi öne çıkarmanız gereken dönemdesiniz. Yeteneklerinizden şüphe duymayı bırakıyorsunuz. Daha önce edindiğiniz tecrübelerden yola çıkarak önemli kazanımlar elde edebilirsiniz.

Doğru insanlarla ve doğru konularla hayatınızı sürdürmek isteyeceksiniz. Her şeyin birbiri ile bağlantılı olduğunu düşünüyorsunuz. Hayatınıza neler katacağına dair planlar yaparak yanlış ilişkileri önleyebilir, doğacak iletişim krizlerine set çekebilirsiniz.

Aile içindeki kırgınlıklara son vermek, kullanacağınız ifadelerde özenli olmak karşılıklı olarak bir hayal kırıklığı yaşamanızın önüne geçecektir.

Sevgi ile kalın...

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum