Hayatı hayal kırıkları ile değil olanakları ile çabalayın...

OĞLAK BURCU

İş görüşmeleri ve haberleşme trafiğiniz her geçen gün artıyor. Yakın çevrenizi kimlerden oluşturduğunuza önem vermelisiniz.

Yeni anlaşmalar, ortaklıklar gündeme geliyor.

Hem ticari hem de duygusal yönde öne çıkacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bunu söylemlerinizle, adımlarınızla ve çalışmalarınızla ortaya koyuyor olacaksınız.

Hayatınızda yol ayrımlarına ve ayrışmalara gidebilirsiniz. Kesin bir sonuç almadığınız her şeyin netleştiğini fark edebilirsiniz.

Kendinizi bilginizle ve donanımınızla gösterebilirsiniz. Bilginin gücü ile daha aklı selim tutumların farkındalığıyla daha iyi iş birlikleri kurabilirseniz, resmi işleriniz zamanında ve iyi sonuçlanmış olacak.

Karar mekanizmanızda ciddi bir düzenleme ve elemeye gidebilirsiniz.

Yurtdışı ve seyahat planları gündeme gelebilir, pasaport ve vize işlemleri ile meşgul olabilirsiniz.

İnsanlarla aranızda mesafe, iş ilişkileri ve sosyal arkadaşlıklar noktasında kriterlerinizi güncellemeniz gerekebilir. Bir şeyler canınızı sıktığında tepkinizi göstermelisiniz.

Bazı insanlardan alacağınız destekler daha verimli sonuçlar almanıza yardımcı olacak.

Sevgi ile kalın...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.