Cesaretinizi bilginizle aya kaldırıyorsunuz.

ASLAN BURCU

Sevgili Aslan burcu, şanslı bir döneme giriyorsunuz. Size sunulan fırsatları değerlendirin arkaya döndüğünüzde keşkeleriniz olmasın.

Başkaları için çabalamaktan yorulduğunuzu kendinize itiraf etmelisiniz. Bu itiraf sayesinde enerjinizi, kazancınızı ve zamanınızı kendiniz için harcayacaksınız.

Sağlığınız için spora başlamalısınız ama kemik sağlığınıza dikkat etmeli ve ona göre egzersiz çalışmaları yapmanızda fayda var.

Parasal konularda daha dikkatli olmanız gerekir. Harcamalarınızı belli ihtiyaç doğrultusunda yapabilirsiniz.

Çevrenizin ve sınırlarınızın dışına çıkmak sizi hem ruhsal hem de fiziksel olarak rahatlatacak yeni yerler görmenizi sağlayacak.

Hayatınızda yanlış ilişkileri, kişileri ve gizli saklı konuları ortaya çıkarıp içsel olarak hafifleyeceksiniz.

Bitiş yada başlangıç konusunda aceleci olmadan, anlamaya ve taşları yerine oturtmaya gayret göstererek bunu avantaja çevirebilirsiniz.

Tanışacağınız kişiler hayatınızda önemli bir rol oynayabilir. Bulunduğunuz ortamların keyfini çıkarmak için cesaretiniz ve bilginiz ile göz dolduruyorsunuz.

Keyfini süreceğiniz bir hayat için öncelikle yoğun bir çaba göstermelisiniz. Bunun farkına varıyor ve gereğini yapıyorsunuz.

Sevgi ile kalın...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.