Aslında her insan hayatta tek başına yol yürür...

AKREP BURCU

Sevgili Akrep burcu, ev ve aile sorunlarınızı çözüme ulaştırmak sandığınız kadar kolay olmayacak, sakin tutumunuz bir çok şeyin belirleyicisi olacak.

Beklentilerinizi gerçek bir temele oturtmadığınız sürece istediğiniz memnuniyete ulaşamazsınız. Zamanında yapılmış her şey size tam vaktinde döner.

Kariyerinizde önemli bir sayfa açabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın ve üstlerinizin önerilerini dikkatte alarak hayatınızda fayda sağlayabilirsiniz.

Aklınızdan geçen ancak uygulayamadığınız konuları sonuçlandıracaksınız.

Sosyal mecralar, yazılı işler, toplu organizasyonlar ve çok sayıda insanı ilgilendiren konularda güvenlik önemleri almalı, her ihtimali düşünerek hareket etmelisiniz. Medya paylaşımları konusunda çok dikkatli olmanızda fayda var.

Hayatınızın her daim koşmakla, savaşmakla, sürekli sorumluluk almak geçmeyeceğini düşünmeli ve buna göre hareket etmelisiniz. Yapmanız gereken ruh ve beden sağlığınızı korumak, aşırı düşünmeyi hayatınızdan çıkarmak.

Artık sizi mutlu etmeyen ilişkilerinizi hayatınızdan çıkaracaksınız. Değer vermek, değer görmek ve güvene dayalı sağlam bağların kurulması için adımlar atacaksınız.

Duygusal konularda daha fazla yanılgı ve aldanmalarla karşılaşmamak için net kararlar almalısınız.

Sevgi ile kalın...

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.