Yeni kararlar, iyi bir analizden geçer...

TERAZİ

Sevgili Terazi burcu, günlük ve iş rutininiz tamamen değişiyor. Zaman kaybetmemek için eskiye dönüp kendinizi yormamalısınız. Yeni kararlar alıp önünüze bakma zamanı geldi.

Beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Kendinizi zinde hissetmek için fiziksel aktivitelere katılmalısınız.

İş hayatınızla ilgili yeni görüşmeler yapabilirsiniz. Farklı bir iş teklifi alabilir, farklı meslekleri deneyimlemekten çekinmemelisiniz.

Yakınlarınızla duygusal konuşmalar yapacaksınız ve dostlarınızdan bu süreçte destekler gelecek motivasyonunuz yükselecek.

Aile bireylerinize karşı sorumluluklarınız artabilir. Üzerinize düşen sorumluluklar psikolojinizi bozabilir. Ailenizdeki erkek bireylerle yapacağınız diyalog olumsuz etki yaratabilir.

Taşınma, ev değişikliği, tamirat, tadilat yapmak yaşadığınız yere emek vermek, güzelleştirmek size enerji katacak ve sizi pozitif yöne çekecektir.

Hayatınızda bazı kararlar alıp, size faydası olmayan ve mutlu etmeyen insanlara veda ediyorsunuz. Arkanızdan neler döndüğünü, sizden neler gizlendiğini gördüğünüzde kenara çekilin, sakin bir şekilde izleyin ve analiz edin.

Sevgi ile kalın...

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.