İlk baharın gelmesi İkizler burcunun hareketlenmesini sağlayacak...

İKİZLER

Merhaba İkizler burcu, meraklı kıpır kıpır yerinde duramayan halleriniz dikkat çekiyor. Detaylara ve olaylara bakış açınız ilginizi artırıyor.

Çevrenizdeki kişiler ile sohbet muhabbet yönleriniz çok kuvvetli. Sizin sır küpü olmanız etrafınıza aşırı güven veriyor.

Pratik zekanız ve çevikliğiniz en önemli savunma mekanizmanızdır. Hızlı düşünüp çabuk hareket etmeniz bir kaç işi bir arada yapmanız size zaman kazandırıyor.

Gezmekten, öğrenmekten, arkadaş edinmekten, konuşmaktan besleniyorsunuz.

Aile içinde geçmişe dair konuşmalar gerçekleşebilir eskileri dile getirebilirsiniz. Üzüntüler ve kırgınlıklar gündeminizi meşgul edebilir.

Kendinizi geliştirme, bilgilerinizi güncellemeye odaklanacaksınız.

Maddi kazançlarınızın artması için farklı kaynaklar arayışında bulunabilirsiniz. Borsa, altın, döviz gibi yatırımlara yönelmeniz size kazanç sağlayacaktır.

Bir süre kendinizle baş başa kalmak kararlarınızı doğru yönde kullanmanıza yardımcı olacak.

Çalışma hayatınızda detaycı ve araştırmacı yapınız sizi kariyerinizde yükselmeye götürecektir. Yeni çalışma alanları değişik projeler ile karşılaşabilirsiniz.

Pek çok durumlara uyum sağlamak içi bukalemun gibi renk değiştirirler. Bu değişken halleri her ortama ayak uydururlar.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum