Hasat zamanı

BAŞAK

Başak Burcu, ilişkilerinizde detayları gözden geçirmelisiniz. Mantığınıza oturttuğunuz konuları objektif bakmaya çalışın.

Sosyal ortamlar ve aile toplantılarında yer alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamdan keyif alacak, motivasyonunuz yükselecek.

Finans açısından iyi bir konuma gelmek için girişimlerde bulunacaksınız ve bunun için çaba göstereceksiniz.

Bedensel olarak daha enerjik ve güçlü hissedeceğiniz bu günlerde sağlıklı bir görünüm için fazlalıklarınızdan kurtulun.

Geri dönüşü zor olan yollara girmemek için planlarınızı daha sağlam adımlar ile yapmalısınız.

Aynı yolda yürüyeceğiniz insanlar ile yol almalısınız. Sevdiğiniz insanlara vakit ayırmak ve kaliteli zaman geçirmek, hayatınıza samimi dostlar kazandıracak.

Ticari konularda risk almanız hesaplarınızda dengeyi bozabilir. Girişimlerinizi araştırarak yapmanızda fayda var.

İkili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar olabilir. Olumsuz ve gergin tavırlar sergilemeyin çünkü geçici ve çözülecek durumlar olduğunu unutmayın.

Bu zamana kadar edindiğiniz tecrübelerinizi titizlikle hayata geçirmeniz çevreniz tarafından çok konuşulacak. Sorgulama, eleştiri yapma ve gözlem yapma becerilerinizin iş hayatında başarınızı zirveye taşıyacaktır.

Sevgi ile kalın...

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.