Twitter’da yeni dönem tüm sistem değişiyor! Altın rengi ve gri tik uygulaması başlıyor

Twitter’da yeni dönem tüm sistem değişiyor! Altın rengi ve gri tik uygulaması başlıyor

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, yeni güncellemelerle gündeme gelmeye devam ediyor. Mavi tik özelliğinin Twitter platformuna da getirileceğini ifade eden Elon Musk, ücretlendirme yapılacağını belirtti. Devlet hesapları için altın rengi tik uygulaması getirilirken şirket hesaplarına ise gri tik verilecek.

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yer alan Twitter geçtiğimiz günlerde Elon Musk tarafından satın alındı. Elon Musk’ın uygulamayı satın alması ile birlikte pek çok değişiklik de gündeme gelmeye başladı. Kullanıcıların mavi tik özelliğine para ödemesi gündemde yer alıyor. Mavi tik için kullanıcıların aylık 8 dolar ödemesi konuşuluyor. Konu hakkında tartışmalar devam eder Musk, yeni bir özelliğin daha geleceğini açıkladı.

ALTIN RENGİ VE GRİ TİK UYGULANACAK

Elon Musk tarafından yapılan açıklama doğrultusunda yeni güncelleme ile kişisel hesaplara mavi tik, devlet hesaplarına altın rengi tik, şirket hesaplarına ise gri tik verilecek.

Twitter yeni tik özellikleri

Mavi tik bulunan hesaplar manuel olarak kontrol edilebilirken Musk, konu hakkında açıklamalarda bulundu. Elon Musk, bu durumun acı ama gerekli bir süreç olduğunu belirtti. Ancak yeni özelliğin ücretli olup olmayacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN