Dünyanın ilki olma özelliğini taşıyor! Tam 4 TB kapasiteli SD kart tanıtıldı

Dünyanın ilki olma özelliğini taşıyor! Tam 4 TB kapasiteli SD kart tanıtıldı

Dünyada bir ilk olma özelliğini taşıyor! Tam 4 TB kapasiteli SD kart görücüye çıktı! Peki özellikleri neler? İşte ayrıntılar...

Western Digital, yeni 4 TB kapasiteli SD kartıyla teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yaratıyor. SD kartın tanıtımı, kapasitesiyle dünyada bir ilk olarak belirtilirken, özellikle içerik üreticileri için önemli bir fırsat sunacağı vurgulanıyor.

SANDİSK EXTREME PRO SDUC 4 TB ÖZELLİKLERİ

sd-kart-1.jpg

SanDisk Extreme Pro SDUC 4 TB adını taşıyacak olan bu yeni SD kart, en yüksek Secure Digital Ultra Capacity (SDUC) standardıyla uyumlu olarak çalışacak. 10 MB/s ile 104 MB/s arasında değişen veri aktarım hızlarına sahip olacak olan ürün, yeni nesil Video Speed Class V30 lisansına da sahip olacak. Bu sayede kart, 30 MB/s sıralı yazma kapasitesini ve 8K video kaydı alma özelliğini destekleyecek.

Henüz SD karttaki NAND yongasının teknik detayları net değil, ancak ürünün son derece premium bir ürün olduğu düşünülerek, yeni nesil BiCS 9 NAND teknolojisinin kullanılması bekleniyor. Ayrıca çift veri hızı desteği sayesinde, standart modellere kıyasla yaklaşık olarak 2 kat daha hızlı bir performans sunması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN