UEFA'dan Okan Buruk'un men cezasına onama

UEFA'dan Okan Buruk'un men cezasına onama

UEFA, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a verilen 2 maçlık men cezasını onayladığını duyurdu.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Sparta Prag'a 4-1 mağlup olan Galatasaray'ın, maç sonrası yaşanan olaylar nedeniyle teknik direktör Okan Buruk başta olmak üzere, Kaan Ayhan ve Serhat Doğan'a verilen cezalar, kulübün itirazına rağmen onaylandı. UEFA, Galatasaray'ın itirazını reddettiğini ve cezaların yürürlükte olduğunu duyurdu.

İKİ MAÇ MEN CEZASI ALMIŞTI

Galatasaray'ın Avrupa kupalarına veda ettiği Sparta Prag maçı, saha içi ve dışı olaylara sahne olmuştu. Mücadelenin sonunda yaşanan gerginlikler, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un kırmızı kart görmesiyle sonuçlanmış ve Buruk, UEFA tarafından iki maç men cezası almıştı. Ayrıca, futbolcu Kaan Ayhan bir maç, performans analisti Serhat Doğan ise saldırı gerekçesiyle üç maç men cezasına çarptırılmıştı.

Galatasaray yönetimi, alınan bu kararlara itiraz etmiş ancak UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, 20 Mart 2024 tarihinde yapılan değerlendirmede kulübün itirazını reddetti. UEFA'dan yapılan açıklamada, "Galatasaray A.Ş. tarafından yapılan itiraz reddedilmiştir. Sonuç olarak, alınan karar onaylanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN