Okan Buruk'un jokeri Kaan Ayhan için Galatasaray'a 12 milyon euro!

Okan Buruk'un jokeri Kaan Ayhan için Galatasaray'a 12 milyon euro!

(GS HABERLERİ) Geçtiğimiz sezon Sassuolo'dan 2,8 milyon euro'ya transfer edilen ve oynadığı futbolla piyasa değerini tam 12 milyon euro'ya kadar çıkaran Okan Buruk'un 'jokeri' için Fiorentina Sarı Kırmızılı kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor...

Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Calciomercato.it'in haberine göre; Fiorentina, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kaan Ayhan'ı gözüne kestirdi.

SAĞ BEK ÖN LİBERO VE STOPER OYNUYOR

Haberde çok yönlü bir oyuncu olduğunun altı çizilen milli futbolcuyla İtalyan ekibinin ciddi şekilde ilgilendiği ve sezon sonunda transfer için Galatasaray'la masaya oturacağı belirtildi.

512800.jpg

45 MAÇTA 1 GOL 3 ASİST

29 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'daki sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Kaan Ayhan sarı-kırmızılı formayla bu sezon 45 maçta süre aldı. 29 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 3 asistlik katkı verdi. 2.8 milyon euro'ya satın alınan Kaan Ayhan için Sarı Kırmızılı yönetimin en az 12 milyon euro bonservis geliri hedeflediği belirtildi.

Kaan Ayhan haricinde Zaniolo için de girişimlerde bulunan Fiorentina, İtalyan yıldız için 20 milyon euro'yu gözden çıkarmış durumda.

525214.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN