Kanarya'nın eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan'dan Fenerbahçe'ye 76 milyon euroluk çalım: Yer yerinden oynayacak

Kanarya'nın eski yıldızı Galatasaray'a transfer oluyor! Aslan'dan Fenerbahçe'ye 76 milyon euroluk çalım: Yer yerinden oynayacak

Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızına kancayı taktı. Aslan, 76 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi veren Süper Lig'in lideri Galatasaray, sarı-lacivertli ekibin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Aslan, 76 milyon euroluk bombayı patlatmak için çalışmalara başladı.

Pazartesi akşamı konuk olduğu Alanyaspor'u mağlup ederek Süper Lig'deki galibiyet serisini 13 maça çıkartan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye operasyonuna başladı.

Sezonu ilk sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen sarı-kırmızılı ekip, yeni sezonda savunma hattını güçlendirme kararı aldı. Sezon sonunda Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez ile yolları ayırması beklenen sarı-kırmızılı ekip, gözünü Almanya'ya dikti.

A Spor'da yer alan habere göre; Sezonu ilk sırada tamamlamayı garantileyen Galatasaray, Devler Ligi'nde gruptan çıkma mücadelesi verecek bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Bu doğrultuda savunma hattına yıldız takviye yapmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, Alman dünya devi Bayern Münih formasını terleten Kim Min-Jae'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Sarı-kırmızılı yönetimin Güney Koreli savunmacıyı 1 sezonluğuna kiralamayı planladığı öne sürülürken Alman devinin de yıldız savunma oyuncusunu takımdan göndermeye sıcak baktığı ileri sürüldü.

Güncel piyasa değeri 55 milyon euro olan yıldız savunma oyuncusu, bu sezon Alman ekibinin forması altında 29 maçta görev alırken 1 gol 2 asiste imza attı. 27 yaşındaki yıldı savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 76 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Güney Koreli savunma oyuncusunun Türkiye'ye dönmeye sıcak bakabileceği öne sürüldü. Bu transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN