Galatasaray'dan Brezilya çıkartması! Okan Buruk listeyi Erden Timur'a verdi. 12 milyon euroluk yıldızın imzası an meselesi

Galatasaray'dan Brezilya çıkartması! Okan Buruk listeyi Erden Timur'a verdi. 12 milyon euroluk yıldızın imzası an meselesi

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışı içinde bulunan Galatasaray, ligin 35. haftasında Sivasspor’u 6-1 yendi. Fenerbahçe'nin Konyaspor ile 0-0 berabere kalmasının ardından puan farkını 6'ya kadar çıkaran sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları başladı. Gelen son bilgi ise taraftarları heyecana boğdu. Galatasaray'dan Brezilya çıkartması! Teknik direktör Okan Buruk listeyi Erden Timur'a verdi. 12 milyon euroluk yıldızın imzası an meselesi. İşte sürpriz transferin detayları...

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Şampiyonlar Ligi'nde başarı elde etmek isteyen sarı-kırmızılılar transfer için kolları sıvadı. Galatasaray'dan Brezilya çıkartması! İtalya basını son dakika olarak duyurdu. Teknik direktör Okan Buruk listeyi Erden Timur'a verdi. 12 milyon euroluk yıldızın imzası an meselesi.

GALATASARAY'DAN BREZİLYA ÇIKARTMASI!

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ligin 35. haftasında Sivasspor'u 6-1 yendi. Fenerbahçe'nin Konyaspor ile 0-0 berabere kalmasıyla puan farkı 6'ya kadar tırmanmış oldu. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarı göstermek isteyen Galatasaray kollar sıvadı. İtalyan basını Galatasaray’ın istediği yıldız futbolcuyu açıkladı.

yeni-proje-2024-05-09t143846-739.jpg

OKAN BURUK ERDEN TİMUR'A LİSTEYİ VERDİ

Tuttomercatoweb’de yer alan habere göre Galatasaray, Brezilya Serie A ekibi Fluminense’de forma giyen Kolombiyalı kanat oyuncusu Jhon Arias’ı transfer etmek istiyor. Bunun yanında yıldız futbolcuyu İspanyol ekibi Sevilla ve Rus ekibi Zenit St. Petersburg da futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

yeni-proje-2024-05-09t144044-845.jpg

12 MİLYON EUROLUK DEĞERİ BULUNUYOR

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen 26 yaşındaki futbolcu bu sezon 21 maçta forma giyerken 6 gol attı, 3 de asist yaptı. Futbolcunun kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN