Fırtına'dan tarihe geçecek transfer hamlesi: 10 yıl sonra ilk kez... Trabzonspor'un yeni golcüsü belli oldu!

Fırtına'dan tarihe geçecek transfer hamlesi: 10 yıl sonra ilk kez... Trabzonspor'un yeni golcüsü belli oldu!

Sezon sonunda Paul Onuachu ile yollarını ayırması beklenen Trabzonspor'un yeni golcüsü büyük oranda belli oldu. Fırtına, transferde 10 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için geri sayıma geçti.

Dün akşam evinde ağırladığı Kayserispor'u 1-2 mağlup ederek üçüncülük yarışındaki iddiasını sürdüren Trabzonspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen bordo-mavili ekip, transferde 10 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için kolları sıvadı.

Bu sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olarak tamamlamayı hedefleyen Trabzonspor, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Bordo-mavili ekip, yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu.

Sezon sonunda Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu ile yolları ayırması beklenen Karadeniz ekibi, önceliğini golcü transferine verdi. Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen bordo-mavili ekip, transferde 10 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için geri sayıma geçti.

Sabah'ın haberine göre; Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili ekip, kiralık olarak Gaziantep FK formasını terleten ve bu sezon attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Rumen golcü Denis Dragus'un transferinde önemli mesafe kat etti.

24 yaşındaki Rumen golcünün menajeri Enrico Sposato'nun Trabzonspor ile görüşmelerde bulunmak için İstanbul'a geldiği öğrenildi. Taraflar arasında yapılacak görüşmenin ardından Rumen oyuncunun Trabzonspor'a transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Denis Dragus: Sumudica takım ruhunu ortaya çıkardı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan Rumen yetenek, bu sezon Gaziantep FK forması altında 36 karşılaşmada görev alırken 13 gol 1 asiste imza attı.

10 YIL SONRA İLK KEZ

Trabzonspor, Rumen golcüyü kadrosuna katması halinde 10 yıl aradan sonra ilk kez kadrosuna bir Rumen oyuncuyu katmış olacak. Fırtına son olarak 2013-2014 sezonunda Rumen orta saha oyuncusu Bourceanu'yu kadrosuna katmış sezon sonunda da Rumen oyuncuyla yollarını ayırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN