Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal'ın bileti kesildi. Ali Koç kalsa da kalmasa da takıma veda ediyor

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal'ın bileti kesildi. Ali Koç kalsa da kalmasa da takıma veda ediyor

Sezon başında adeta fırtınalar estiren Fenerbahçe, Süper Lig'in son haftalarında peş peşe puan kayıpları yaşadı. Özellikle son olarak Konyaspor deplasmanında 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, Galatasaray'ın 6 puan arkasında kaldı. Taraftarların hedefinde ise teknik direktör İsmail Kartal bulunuyor. Peki İsmail Kartal takımdan ayrılıyor mu? Beklenen haber sonunda geldi. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal'ın bileti kesildi. Ali Koç kalsa da kalmasa da takıma veda ediyor.

Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem olmaya devam ediyor. Son olarak Trendyol Süper Lig'de Konyaspor deplasmanında puan kaybeden sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın 6 puan arkasında kaldı. Şampiyonluk yarışında ağır yaralar alan Kanaryada eleştiriler teknik direktör İsmail Kartal'a yönlendirilmiş durumda. Ağır eleştiriler alan Kartal'ın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olurken sıcak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe'de deprem üstüne deprem! İsmail Kartal'ın bileti kesildi. Ali Koç kalsa da kalmasa da takıma veda ediyor. İşte sürpriz ayrılığın perde arkası...

FENERBAHÇE'DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM

Şampiyonluk amacıyla Süper Lig'e başlayan Fenerbahçe, Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kalmış durumda. Gözler ise teknik direktör İsmail Kartal'a çevrilmiş durumda. Eleştirilerin hedefinde olan Kartal'ın Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; İsmail Kartal net olarak gelecek sezon Fenerbahçe'nin başında olmayacak.

yeni-proje-2024-05-10t131249-510.jpg

İSMAİL KARTAL'IN BİLETİ KESİLDİ! ALİ KOÇ OLSA DA OLMASA DA GİDİYOR

Deneyimli teknik adamın kredisini tükettiği ve Ali Koç'un devam ettiği senaryoda dahi yolların ayrılacağı vurgulandı.

yeni-proje-2024-05-10t131234-093.jpg

Fenerbahçe'deki 3. dönemini yaşayan İsmail Kartal, bu sezon çıktığı toplam 55 maçta 41 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 yenilgi alarak maç başına 2.36 puan ortalaması yakaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN