Beşiktaş takımın başına bir Türk getiriyor! Fernando Santos'un yarattığı yıkımı o toparlayacak

Beşiktaş takımın başına bir Türk getiriyor! Fernando Santos'un yarattığı yıkımı o toparlayacak

Son dönemde teknik direktör konusunda oldukça zorlu bir dönemden geçen Beşiktaş, takımın başına bu kez Türk bir isim getiriyor. Kulüp, Santos’un arkasında bıraktığı yıkımı toparlaması için o isimle masaya oturabilir. İşte detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Süper Lig'de zor günler geçiren Beşiktaş'ta teknik direktörlük için gündeme yeni bir ism düştü. Spor gündemini sarsan bu haber özellikle de Beşiktaş taraftarından büyük ilgi gördü. Beşiktaş’ın teknik direktörü arayışı hız kesmeden sürerken bu sezon bir türlü başarılı bir adım atamadı. Edinilen son bilgilere göre siyah beyazlı takım şimdi de Türk teknik direktör ile anlaşmayı planlıyor.

Türk futbolunun köklü kulüplerinden Beşiktaş, son dönemde aldığı kötü sonuçlarla sarsılmıştı. Teknik direktörlük koltuğunda büyük değişiklikler yapmaya karar veren siyah-beyazlılar, geçtiğimiz hafta dünyaca ünlü teknik adam Fernando Santos ile yollarını ayırdı. Bu ayrılığın ardından Beşiktaş yönetimi, teknik direktörlük için yeni bir isim arayışına girişti.

yeni-proje-1-004.jpg

SON ZAMANLARIN PARLAYAN İSMİ İLE ANLAŞMA

Spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu'nun özel haberine göre, Beşiktaş yönetimi, genç ve dinamik bir profil arayışında önemli bir adıma imza attı. Bu kapsamda, Türk futbolunun yükselen yıldızlarından Nuri Şahin ile ilgilenen Beşiktaş, Almanya'nın köklü kulüplerinden Borussia Dortmund ile temas kurdu. Şahin, şu anda Dortmund'un altyapı takımını çalıştırıyor ve teknik direktörlük kariyerinde önemli adımlar atıyor.

Nuri Şahin'in Beşiktaş'ın teknik direktörlük için bir numaralı adayı olduğu konuşuluyor. Şahin'in bir dönem Antalyaspor'un başında olması sebebiyle Süper Lig'e olan hakimiyetiyle biliniyor. Ayrıca, genç yaşta gösterdiği başarılarla teknik direktörlükte de adından söz ettirmeye başlamış durumda.

yeni-proje-2-004.jpg

TAKIMA YENİ BİR SOLUK GETİREBİLİR

Bu gelişme, Beşiktaş taraftarları arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Nuri Şahin'in genç ve yenilikçi futbol anlayışının, Beşiktaş'ın son dönemdeki performans sorunlarını çözebileceği ve takıma yeni bir soluk getireceği düşünülüyor.

Şu anda her iki tarafın da bir anlaşmaya varma ihtimali yüksek görünüyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse, bu Beşiktaş için yeni bir dönemin başlangıcı olabilir ve Nuri Şahin'in teknik direktörlük kariyerinde önemli bir sıçrama tahtası haline gelebilir.

yeni-proje-3-005.jpg

ŞAHİN'İN KARİYERİ:

  • 2005-2011 Borussia Dortmund 135 (13)
  • 2007-2008 → Feyenoord (kiralık) 29 (6)
  • 2011-2014 Real Madrid 4 (0)
  • 2012 → Liverpool (kiralık) 7 (1)
  • 2013-2014 → Borussia Dortmund (kiralık) 49 (5)
  • 2014-2018 Borussia Dortmund 39 (3)
  • 2018-2020 Werder Bremen 36 (1)
  • 2020-2021 Antalyaspor 44 (0)

Teknik Direktörlük kariyeri:

  • 2021-2023 Antalyaspor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN