Yalova'da çöp ev: Tam 2 ton ağırlığında

Yalova'da çöp ev: Tam 2 ton ağırlığında

Yalova’da belediye ekipleri anne ve oğlunun yaşadığı çöp evden yaklaşık 2 ton ağırlığında iki kamyon ve iki taksi dolusu katı atık çıkardı.

Yalova'nın Çınarcık ilçesinin Çamlık Mahallesi’ndeki bir apartmanın ikinci katından evden kötü koku geldiği ihbarı yapıldı.

8437864.jpg

Çınarcık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Temizlik Hizmetleri Birimi ve İlaçlama Birimi ekipleri ihbarı değerlendirerek Dolu 1 Sokak’ta bulunan adrese gitti. Ekipler gördükleri manzara karşısında şaştı kaldı.

8437865.jpg

Anne Y.K ve oğlu C.K.’nin yaşadığı dairenin çöp eve dönüştüğü tespit edildi. Evde uzun süredir bekleyen çürümüş gıda maddeleri, giysiler, pet şişeler, teneke kutular, poşet ve kağıtlardan oluşan çöp yığınlarını Çınarcık Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi. Evden 2 kamyon ve 2 çöp taksi dolusu yaklaşık 2 ton atık çıkarıldı.

8437868.jpg

Ekipler daireyi ilaçlanarak dezenfekte etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN