Tırdan dökülen tuğlalar otomobili kağıt gibi ezdi: Yaralılar var

Tırdan dökülen tuğlalar otomobili kağıt gibi ezdi: Yaralılar var

Çankırı'nın Çerkez ilçesinde tırın dorsesinden dökülen tuğlalar, seyir halindeki bir otomobili kağıt gibi ezdi. Araçta bulunan iki yaralanarak hastaneye sevk edildi.

Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde tırın dorsesinden dökülen tuğlalar aynı istikamette ilerleyen otomobilin üzerine düştü. Otomobil kağıt gibi ezilirken, araçtaki iki kişi yaralandı.

yeni-proje-23.jpg

OTOMOBİLİ KAĞIT GİBİ EZİLDİ

Kaza, Çankırı’nın Çerkeş ilçesi Kadıözü Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emin Er yönetimindeki 41 AAD 614 plakalı tuğla yüklü tırın dorsesindeki tuğlalar manevra sırasında aynı istikamette seyir halinde olan Vedat A. idaresindeki 05 AAE 050 plakalı otomobilin üzerine düştü.

yeni-proje-24.jpg

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Kazada otomobil kağıt gibi ezilirken sürücü Vedat A. ve araç içerisinde bulunan İsmail Y. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

yeni-proje-25.jpg

KAZA İLE İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

İtfaiye ekipleri tarafından araç içerisinden çıkartılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından Çankırı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN