Şanlıurfa'da çirkin saldırı: Türk bayrağı dağıtan zabıta amiri bıçaklandı

Şanlıurfa'da çirkin saldırı: Türk bayrağı dağıtan zabıta amiri bıçaklandı

Şanlıurfa'da Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları nedeniyle esnafa Türk bayrağı dağıtımı sırasında bayrağın asılmasını istemeyen iş yeri sahibi çıkan tartışmada Zabıta Amiri Hasan Yunusoğlu bıçakladı.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde zabıta ekipleri Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla esnafa Türk bayrağı dağıttı.

Bir dükkanın camına Türk Bayrağı asmak isteyen zabıta ekipleri iddiaya göre, bayrağın asılmasını istemeyen esnaf ile tartışma yaşandı. Kavgaya dönüşen olayda Zabıta Amiri Hasan Yunusoğlu bıçaklandı.

Eyyübiye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan zabıta amiri ameliyata alınırken saldırıyı gerçekleştiren şahıs ise gözaltına alındı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Türk bayrağına saygısızlık yapılmasına karşı çıkan zabıta amirinin bıçaklandığını söyledi.

Kuş, açıklamasında, “Her şeye ve herkese rağmen yer gök kırmızı olacak” ifadelerini kullanarak, “İlçe genelinde bayrak dağıtımı yapan personelimiz, kardeşimiz Hasan Yunusoğlu, Ay-yıldızlı bayrağımıza yapılan saygısızlığa karşılık verince maalesef saldırıya uğrayıp bıçaklandı. Ameliyata alınan kardeşimiz için dualarınızı bekliyorum“ dedi.

Öte yandan, bıçaklanma haberini alan zabıta amirinin mesai arkadaşları ve belediye çalışanları da hastaneye akın etti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN